Statusopdatering 11

Opdatering nr. 11 – Tistrup Anlæg
Vi har lige set Peter News´s indlæg på Facebook, hvor han flyver med en drone ind over søen. Hvor bliver man da stolt af at være borger i en by med så flot et anlæg. Tusind tak til alle, som er med på vedligeholdsteamet. I gør et kæmpe stykke arbejde til glæde for os alle.

Hans Ole Hansen fra borgerforeningen har ansvar for hele området. Han har fået et vedligeholdsteam, som består af ca. 25 mand, hvor Tommy Pedersen har den gule førertrøje + et forplejningshold på 5 damer, hvor Gurli Knudsen har den hvide kokkehue.

Der har været 2 arbejdsdage i oktober måned, hvor stierne er blevet renset, græsset slået, digerne og underskoven er blevet klippet ned samt en generel oprydning i skoven. Hullerne i græsplænen ned mod søen er blevet jævnet, og der er sået nyt græs. Gå en tur ned i anlægget og nyd det flotte resultat.
I den kommende tid vil den store plæne foran talestolen blive renoveret, så området bliver fuldstændig jævnt. Træerne omkring parkeringspladsen samt indkørslen vil blive beskåret kraftigt for at få mere lys ned til området.

Der vil blive sat en 20 fods container op nede ved tennisbanen, som skal bruges af vedligeholdelsesteamet og deres redskaber.
Der arbejdes på til foråret at etablere 4 små pavilloner rundt om søen, hvor der er plads til 8-10 mennesker. Herudover kommer der et toilet- og indlærings hus til både børn og voksne. Huset vil blive placeret omkring parkeringspladsen.

Fitness banen bliver gjort færdig til foråret – måske med flere trænings områder og med billeder af mulige øvelser.
Udløbet er også ved at tage sin afslutning. Ole Rasmussen er manden, som laver det sidste murerarbejde færdigt. Smeden får lavet rækværket og gitter ved slusen.

Poul ”Slagter” har den daglige kamp mod alger og bundvækst. Han gør et kæmpe stykke arbejde – både til lands og til vands.

Vi har haft fint besøg fra staterne. Bysbarnet Kaj Lauridsen (har bidraget med et pænt stort beløb til anlægget) var hjemme for at besøge sin familie i Tistrup. Kaj fik en rundvisning i anlægget. Han var vild imponeret og stolt på vores vegne. Han kan ikke mindes, at området har været så pænt tidligere. Han fortalte historier om skuespil, teater og musik oplevelser i anlægget. Men også om de hårde vintre, hvor de løb på skøjter på søen, men også at de badede i bækken. Han kommer hjem igen til næste år. Her glæder han sig til at se de små hytter m.m.

Mange byer omkring os er meget misundelige på det sammenhold og engagement, som Tistrup borgerne har. Det rygtes mange steder. Christian bliver jævnligt kontaktet af andre byer for at høre, hvad vi gør. Den sidste henvendelse kom i mandags, hvor han i november skal til Tønder for at holde foredrag om frivillighed og

sammenhold.
Venlig hilsen
Kåre, Torben, Christian og Karen